درآمد دلاری از طراحی لوگو و طراحی گرافیکی – چگونه درآمد دلاری داشته باشم؟

یکی از پرکاربردترین مهارت ها در دنیای امروز، مهارت طراحی گرافیکی حرفه ای و طراحی لوگو حرفه ای است. صنعت گرافیک روز به روز در حال گسترش است و زیرمجموعه و زمینه های کاری مختلفی دارد. برای مثال یک کسب و کار نوپا نیاز به لوگو دارد که هویت آن برند را نشان دهد.
چرا باید درآمد دلاری داشته باشیم؟
هم اکنون (دی ماه 99) ارزش دلار امریکا نسبت به ریال ایران حدوداً 250000 برابراست (هر یک دلار 25000 تومان). با توجه به این تفاوت، کاملاً عاقلانه است اگر بخواهیم به دلار کسب درآمد کنیم و به تومان خرج کنیم. تعداد مخاطبین در بازارهای جهانی بسیار زیاد است و یکی از بهترین راه ها جهت کسب درآمد، ورود به مارکت جهانیست. با این روش به راحتی درآمدمان چندین برابر میشود.
در این مقاله به اینکه چگونه یک طراح گرافیک و طراح لوگو میتواند کسب درآمد دلاری داشته باشد میپردازیم و با بسترهای بین المللی این کار آشنا میشویم. با ما همراه باشید تا به چالش های موجود در کسب درآمد به دلار بپردازیم و راه حل های موجود را بررسی کنیم.
فریلنسر (Freelancer) کیست؟
فریلنس یک کلمه لاتین به معنی کارمزدی است و فریلنسینگ در لغت به معنای آزاد کاری است؛ اما فریلنسر فردی است که یک حرفه و تخصص مانند طراحی سایت، طراحی لوگو، طراحی گرافیک و عکاسی دارد. این فرد بدون وابستگی به شرکت یا ارگانی برای خود و به صورت پروژه ای کار میکند. در این نوع کار کردن، محدویت زمان، مکان و حتی دریافت هزینه وجود ندارد. یک فریلنسر به هنگام شروع انجام پروژه ممکن است پیش پرداخت و یا کل مبلغ پروژه را دریافت کند.( در مقاله های بعدی در استودیو سپنتاگرافی به موضوع فریلنسینگ خواهیم پرداخت.)
همچنین بخوانید: ” پادکست ۱: ۰ تا ۱۰۰ فریلنسینگ(بخش اول- مقدمات) ”
سه روش کسب درآمد دلاری برای گرافیست ها و طراحان حرفه ای:
-
شرکت در مسابقات طراحی گرافیکی و کسب درآمد دلاری:
اگر کارفرمایی نیاز به طراحی لوگو برای کسب و کارش داشته باشد، میتواند درخواستش را در قالب یک مسابقه داخل پلتفرم های واسطه قراردهد. از بزرگترین و معروفترین این پلتفرم ها freelancer.com میباشد. در این وبسایت، کارفرما میتواند گرافیست حرفه ای و ایده آل خود را پیدا کند. شما به عنوان طراح گرافیک، طی چند مرحله ارزشیابی و آزمایش میشوید.
وبسایت 99designs نیز در بیش از 90 دسته از خدمات طراحی گرافیکی، گرافیست، طراحی لوگو و متخصص مربوط به این حوزه را دارد.
-
فروش عکس به صورت آنلاین:
اگر به گرفتن عکس های تبلیغاتی و تجاری علاقه دارید، سایت هایی مانند unsplash به شما کمک میکنند تا به آسانی فایل های گرافیکی خودتان را به فروش برسانید. وبسایت های teespring و shutterstock نیز برای فریلنسرهای حوزه طراحی گرافیکی، بستر مناسبی را برای کسب و کار فراهم آورده اند. این گونه وبسایت ها برای ارتباط هرچه بیش تر کارفرما و فریلنسر طراحی شده اند.
-
فروش محصولات در مارکت پلیس (Market Place) :
بسته به مهارتی که دارید، مارکت پلیس های زیادی هستند که میتوانند محصولات شما را به فروش برسانند. وبسایت Freepik.com از جمله وبسایت هایی است که فریلنسر های صنعت گرافیک، طرح های خودشان را جهت فروش در آنها قرار میدهند. با به فروش رسیدن فایل های گرافیکی آنها در این مارکت پلیس، بخشی از هزینه طرح به گرافیست پرداخت میشود.
-
داشتن وبسایت دو زبانه و تاثیر آن در کسب درآمد دلاری:
چنانچه وب سایتی داشته باشید که دارای سئو (seo) مناسبی باشد و همچنین از رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) بهینه ای برخوردار باشد، با قراردادن نمونه فایل های گرافیکی خود میتوانید جذب مشتری کنید. همچنین با فعالیت در شبکه های اجتماعی پر بازدید مانند اینستاگرام میتوانید جذب مخاطب کنید. هدف از فعالیت در این شبکه های اجتماعی جذب مخاطب به سمت وب سایت و بالا بردن شانس فروش محصولات است. برخی از این سوشیال مدیاها مانند لینکدین به صورت تخصصی برای کسب و کارها طراحی شده است. از این رسانه جهت استخدام افراد نیز استفاده میشود. صفحه شخصی شما در لینکدین مانند یک کارت ویزیت مجازیست.
دیگر وبسایتهای فریلنسرینگ برای طراحان گرافیک و گرافیست ها:
- Upwork: این وب سایت با داشتن بیش از 300000 طراح گرافیک و وب یکی ازبهترین پلتفرم های فریلنسری در دنیا است که میتواند درآمد دلاری را برای یک طراح به ارمغان آورد.
- Fiverr: این وبسایت خدمات متنوع زیادی از جمله طراحی بنر، پوستر، سایت های وردپرس و حتی کارت ویزیت را انجام میدهد. هر یک از طراحان بر اساس میزان مهارتشان دارای امتیاز معینی هستند. اگر گرافیست هستید با پرداخت حق عضویت کمی، میتوانید باعث بیشتر دیده شدن مهارت و تخصصتان شوید.
- Dribbble: این وبسایت که در آن نمونه کارهای طراحان و گرافیست ها نمایش داده میشود، به سه دلیل عمده مورد توجه کارفرمایان است. این دلایل شامل رعایت حق کپی رایت، سابقه طراح و بازخورد کاربران سایت میباشند. داشتن سابقه در این وبسایت ها در افزایش اعتبار طراح بسیار موثر است.
- DesignHill: این وبسایت مورد توجه سرمایه گذاران اروپایی است. در سال 2014 در هند راه اندازی شد. در حال حاضر حدود 70000 طراح در آن مشغول فعالیت هستند.
- Design Crowd: روال کار در این وبسایت به این شکل است که ابتدا، برای پروژه ای طرح مدنظر کارفرما را طراحی میکنید. طرح شما در کنار سایر طرحها در مسابقه ای ارائه میشود.سپس بعد از پایان مسابقه، طراح ایده آل کارفرما انتخاب میشود.
حقوق طراح گرافیست فریلنسر:
درآمد یک طراح گرافیک ارتباط مستقیمی با میزان مهارتش دارد. متوسط درآمد طراحان گرافیک در کشورهای مختلف به شرح زیر است:
درکشورهای مختلف طی سال های اخیر وضعیت استخدام گرافیست ها بین 11 تا 15درصد رشد داشته است.
سوال مهمی که پیش می آید این است که:
چگونه میتوانیم حساب ارزی داشته باشیم و از طریق آن درآمد دلاری کسب کنیم؟
بعد از این که پروژه خود را شروع کردید و به درآمد رسیدید، به دلیل آنکه پرداخت ها به شکل ارز هستند، امکان دریافت آن وجود ندارد. این مورد از جمله چالش هایی است که افرادی که قصد کسب درامد به دلار در ایران را دارند با آن روبرو میشوند. میتوان درآمدهای ارزی را از طریق پی پال، وب مانی و حواله بانکی که به علت تحریم بادشواری هایی همراه است، به ریال تبدیل کرد. در ادامه به بررسی این گونه حساب ها میپردازیم.
پی پال(paypal): یکی از رایج ترین راه های برداشت درآمد ارزی و درآمد دلاری در شبکه جهانی اینترنت، ایجاد حساب پی پال است. استفاده از این حساب بسیار ساده است. به طوری که برای ارسال پول به فردی دیگر در آن سوی کره زمین، تنها کافی است آدرس ایمیل پی پال آن شخص را داشته باشید. به همین شکل با یک آدرس ایمیل می توانید یک اکانت پی پال بسازید و با استفاده از آن، پول دریافت کنید و انتقال دهید. ایجاد حساب کاربری در پی پال رایگان است و خدمات مالی آن نیز دارای کارمزدهایی منطقی و قابل قبول است. پی پال با سادگی و سرعت در ارائه خدمات توانسته است بازار خود را روز به روز گسترش دهد. بازاری که با وجود تحریم ایران، به داخل مرزهای کشور نیز کشیده شده است.
وب مانی(webmoney): یکی دیگر از راه های پرداخت الکترونیکی سریع، ایجاد حساب وب مانی است. این پلتفرم ،محیطی برای کسب و کارهای آنلاین است که امکان انجام تراکنشهای مالی را بدون نیاز به حساب بانکی یا کارت اعتباری فراهم میکند. این تراکنشها امن، غیرقابل بازگشت و غیرقابل شناسایی هستند. در حال حاضر حدود ۶ میلیون کاربر در جهان از خدمت وبمانی استفاده میکنند و روز به روز، تعداد کاربران این ارز دیجیتال رو به افزایش است. مهمترین ویژگی این ارز دیجیتال، برخورداری از امنیت بالا است.
وسترن یونیون: این شرکت ارائه دهندهٔ خدمات مالی و ارتباطی است و مقر آن در ایالت متحده امریکا قرار دارد. وسترن یونیون خدمات گوناگونی از جمله تراکنش فرد به فرد، حواله پستی پول، پرداختهای تجاری و خدمات اقتصادی ارائه میدهد.
نتیجه گیری:
اگر میخواهید پا به دنیای فریلنسری بگذارید باید رزومه و پورتفلیوی قابل قبولی را ارائه دهید (اگر طراح گرافیست و طراح لوگو هستید، در زمینه طراحی لوگو و طراحی لوگو، رزومه آماده کنید.). پیشنهاد ما به شما این است که اگر تا به حال پروژه نداشته اید، با تعریف پروژه های فرضی برای خودتان رزومه ای قوی آماده کنید. همواره این نکته را در نظر داشته باشید که کار کردن با کارفرمای خارجی به مراتب سخت تر است. رعایت قانون کپی رایت برای کارفرما از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و حساسیت و دقت بالایی باید در آن به خرج داده شود.
دیگر مقاله های استودیو سپنتاگرافی:
تفاوت رابط کاربری و تجربه کاربری در چیست؟
پادکست: ۰ تا ۱۰۰ فریلنسینگ (بخش اول – مقدمات)
منابع:
دیدگاهتان را بنویسید